ABOUT

Leuk dat je een kijkje neemt op de website van Curious Designs! Graag geef ik wat meer achtergrondinformatie over de oprichting van Curious Designs en de keuze van de collectie. Om te beginnen kort iets over mezelf. Mijn naam is Kim Hagen, ik heb Curious Designs opgericht vanuit een passie voor bijzondere en unieke spullen. Ik ben afgestudeerd Arbeids- en Organisatiepsycholoog en Cultureel Antropoloog, maar ben in mijn vrije tijd graag creatief bezig, bijvoorbeeld meubels restylen, interieurdecoratie en fotografie. Daarnaast struin ik graag stad en land af voor mooie opvallende spullen. Ook reizen naar verre oorden vind ik fantastisch. Daarom heb ik besloten al deze elementen samen te voegen en hierin een bedrijfje te starten.

Als Cultureel Antropoloog fascineren culturele gebruiken en gewoontes me enorm. Het interesseert me om te weten te komen waarom mensen doen wat ze doen. Ook tijdens reizen die ik maak koop ik spullen in voor Curious Designs. Om het bijzondere karakter van de spullen goed te benadrukken, zal ik - wanneer beschikbaar - een beschrijving toevoegen over de achtergrond en herkomst van de spullen. Op die manier koop je meer dan alleen een mooi product: bij Curious Designs koop je spullen met een verhaal, met karakter.

De collectie van Curious Designs is in te delen in drie categorieën, de 3 C's:

CREATIVE, CULTURAL en CURIOSA.

CREATIVE - Veel van deze producten zijn door mij ontworpen en gemaakt. Enerzijds producten die zijn gegraveerd met een lasergraveermachine, zoals snijplanken en houten telefoonhoesjes. Anderzijds meubels, zoals zelfgemaakte boomstamtafels en gerestylde (lade)kastjes.

CULTURAL - Prachtige culturele items uit het buitenland die je huis een exotisch tintje geven. Daarnaast bestaat dit deel van de collectie ook uit bijzondere, meestal kleurrijke, sieraden.

CURIOSA - Excentrieke spullen, one-of-a-kind, grappig en bijzonder. Talking pieces die de aandacht grijpen en doen verwonderen.

Wat geldt voor alle producten: er is maar een beperkte oplage van de spullen en vaak is er zelfs slechts één van verkrijgbaar! Dit omdat alle producten individueel worden uitgezocht. Op die manier blijft de collectie van Curious Designs, en de door jou gekochte artikelen, uniek. Hou dus de webshop en social media kanalen in de gaten en wees er snel bij!

Curious Designs heeft als doel een glimlach op je gezicht te toveren elke keer dat je naar de spullen kijkt. Hopelijk kan Curious Designs dat ook voor jou doen!


LinkedIn: